Obsah

Od nepovedených coverů k metalovému monumentu: sólová alba Ozzyho od nejhoršího po nejlepší

9 odpovědí · 13 zobrazení

Otevřít

Mi prijde, ze automaticky vsude davaji plusove body za to, ze na albech hral zesnuly Randy Rhoads. Kytarista vyborny, desky take, ale ja osobne bych je neradil jako top. Uz jenom z te produkce, kdy to zni tak jako bez smrncu na tu dobu. Ma nekdo oblibenejsi desky nez ty prvni dve?

Otevřít

Já určitě No More Tears a Ozzmozis, které je pro mě na prvním místě. První dvě alba bych zařadil někam kolem 5 - 6 místa. Bark at the moon, Ultimate sin a No rest for the wicked řadím před ně.

Otevřít

Tak to spolu dost souznime. Ja davam prednost oproti Randymu vzdy Zakkovi. A co rikas na ty novejsi alba od Ozzmozis do posledního alba?

Otevřít

Tak ono to člověk musí brát tak, že se musí přizpůsobit té době. Doporučuji si pustit třeba takový Peace festival z Moskvy v roce 89. Tam ty geniální songy uslyšíte v agrasivnější a tvrdší podobě. Zakk ani Randy se s tím nepářou. Třeba takový songy Flying high again nebo Sweet leaf. Autorka má jaké oblíbené album?

Otevřít

To samozrejme pravdu bdis, ale to nic nemeni, ze zvuk kytar a bicich v pozdejsi Ozzyho snure mi prijde pro poslech lepsi. To je individualni. Jak by znel Randy Rhoads na konci osmdesatek, to se muzeme jen domnivat. Bohuzel.

Otevřít

@polomacenychleb Jo jo, to je právě ono. Jinak to zní a je asi více lidí, co mají rádi ten původní zvuk. Ještě třeba některé dostupné živáky z roku 1981 jsou v dobré kvalitě a tam to zní skvěle. Tak je to ale u spoustu kapel, které nahrávaly na starší audio techniku. Může se zdát, že třeba pozdější remasterované verze jsou o kus vpřed.

Otevřít

Když něco od Ozzyho, dávám přednost Ultimate SIN :-)

Otevřít

@polomacenychleb Ty další alba je za mě dobře posluchatelný Ozzy. Ozzmosis a Perry Mason je taková hymna devadesátek. Ale už těch devadesátek co se blíží k miléniu.

Otevřít

@deborah To je hodně zajímavý výběr. I když ta deska je taková trochu temná. Není tak hororová jako Bark at the moon s vlkodlakem, ale je temná. Ty budeš asi taky hodně temná hádám?

Chceš se zapojit?

Odpovědi zůstávají pod původním obsahem, aby se diskuze nerozdělila na dvě místa.

Pokračovat v diskuzi
Reklama Reklama